Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/5), καθώς ένας νεαρός άνδρας έπεσε από τον 24ο όροφο του Πύργου «Απόλλων» στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 64 στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το περιστατικό συνέβη περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για πτώση ατόμου από το πολυώροφο κτίριο κατοικιών στους Αμπελόκηπους.
Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πληρώματα της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός έπεσε στην ταράτσα παρακείμενου σούπερ μάρκετ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα 25 ετών, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Τα κλιμάκια άμεσης ανάγκης, απομάκρυναν τη σορό του άτυχου άνδρα λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, τη στιγμή που η αστυνομία συλλέγει καταθέσεις για το τραγικό αυτό συμβάν. Μαρτυρίες αναφέρουν, πως ο νεαρός φέρεται να διασκέδαζε στο εστιατόριο-μπαρ που βρίσκεται στην κορυφή του Πύργου Απόλλων.
Η αστυνομία ερευνά σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, χωρίς να αποκλείει άλλες αιτίες.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.