Σε κατάσταση πανικού βρέθηκαν οι λουόμενοι παραλίας στον Αγιόκαμπο της Λάρισας, όταν αντιλήφθηκαν ένα φερόμενο «καρχαριοειδές» να κολυμπά στα νερά, εκκενώνοντας αμέσως.
Σύμφωνα με το onlarissa, το εν λόγω ζώο φάνηκε σήμερα, απόγευμα Τετάρτης (5/6) στην παραλία στο ύψος του beach bar «Υοlο», με το απροσδιόριστο πλάσμα να κολυμπάει σε απόσταση αναπνοής από την ακτή.
Δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με το αν το ζώο ήταν επιθετικό, ή αν πρόκειται πράγματι για κάποιο είδος καρχαρία. Αν λάβουμε ωστόσο υπόψιν πως ένα κοινό είδος που απαντάται στις ελληνικές θάλασσες είναι το σκυλόψαρο, που ανήκει στην ίδια οικογένεια, το συμβάν δεν είναι ανησυχητικό.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.