Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αεροσκάφος της EasyJet.
Όπως αναφέρει το creta24.gr, τo αεροσκάφος που ξεκίνησε από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ με προορισμό τη Χουγκάρντα της Αιγύπτου, ζήτησε άδεια για να προσγειωθεί στο «Νίκος Καζαντζάκης».
Η προσγείωση πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω ενός… απείθαρχου επιβάτη.
Ο επιβάτης που αναστάτωσε την πτήση σε τέτοιο βαθμό που το πλήρωμα αναγκάστηκε να ζητήσει την αναγκαστική του προσγείωση, αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο με τη συνδρομή των αστυνομικών του αερολιμένα, οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια το αεροπλάνο απογειώθηκε ξανά με προορισμό την Αίγυπτο.
- «Ο ορισμός της κόλασης»: Ταξιδιώτης σε πάνω από 60 χώρες μετανιώνει για ελληνικό προορισμό
- Μπορείτε να φανταστείτε άλλη από τη Λέχου στο «Ευτυχισμένοι μαζί»; Ηθοποιός είχε απορρίψει τον ρόλο
- Η αδιανόητη ανθρωποσφαγή στο City of Poros – Ποιοι και γιατί οργάνωσαν το μακελειό
- Οκτώ Έλληνες διάσημοι που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν απατήσει σύντροφό τους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.