Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση σύλληψης του Γιάννη Γιοκαρίνη τραγουδιστή σε βάρος του όποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία, μετά από σχετική καταγγελία της συζύγου του.

H ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «TLIVE» του Alpha τόνισε ότι ανακάλεσε την καταγγελία και πως απλά πήρε την αστυνομία για μία σύσταση.

«Κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση και πήρα για μία σύσταση. Δεν ήξερα ότι έχει αλλάξει ο νόμος και γίνεται αυτεπάγγελτα η διαδικασία. Τζάμπα τραβιόμαστε. Δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα για να γίνει τέτοιο θέμα.

Ήθελα να προλάβω ενδεχόμενη απειλή για αυτό κάλεσα την αστυνομία».

Ο 69χρονος καλλιτέχνης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και ενώ ανέμενε την εκδίκαση της υπόθεσής του, εμφανίστηκε η σύζυγος του με σκοπό να ανακαλέσει την καταγγελία.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, οι δυο τους τσακώθηκαν αλλά δεν την χτύπησε. Η ίδια κάλεσε την αστυνομία, η οποία κίνησε αυτεπάγγελτως τη διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA