Μενού
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση προκάλεσε ένα «ακυβέρνητο» λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που εκτελούσε το δρομολόγιο Αργυρούπολη – Σαρωνίδα (122). 

Σύμφωνα με το notia.gr, ο οδηγός του λεωφορείου που ανήκει στην Κοινοπραξία Συγκοινωνιών Αττικής (ΟΣΥ) σταμάτησε για προσωπική του ανάγκη, χωρίς να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο «ακυβέρνητο» να διανύσει περίπου 150 μέτρα, στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε κολώνες φωτισμού και πινακίδες κυκλοφορίας, «έγδαρε» την περίφραξη του κτιριακού συγκροτήματος ΑΜΕΑ και σταμάτησε πριν βγει στη λεωφόρο. Στο όχημα δεν υήρχαν ευτυχώς επιβάτες.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε την τρελή πορεία του λεωφορείου και τον οδηγό να τρέχει από πίσω και το κυνηγάει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...