Στιγμές πανικού επικράτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/11) σε Γυμνάσιο του Νέου Ηρακλείου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, κομμάτια σοβάδων έπεσε στα κεφάλια μαθητών εν ώρα μαθήματος.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής την ώρα του μαθήματος της Γεωγραφίας, έπεσαν ξαφνικά σοβάδες ανάμεσα στα πρώτα θρανία και στην καθηγήτρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση στον χώρο.
Από την πτώση των σοβάδων στο 5ο Γυμνάσιο του Νέου Ηρακλείου ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, τα παιδιά έφυγαν από την τάξη ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχουν επιστρέψει, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής.
Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και σήμερα, ξηλώθηκαν όλοι οι σοβάδες στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, περάστηκε τσιμεντόχωμα, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να επιστρέψουν στο μάθημα
Είναι το τέταρτο περιστατικό που συμβαίνει στον Δήμο Ηρακλείου από το καλοκαίρι, σύμφωνα με καταγγελίες από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.