Μενού
exarheia
Δρόμος στα Εξάρχεια | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Μία περίεργη υπόθεση στα Εξάρχεια προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Υγείας καθώς ανακοίνωση που κολλιέται σε πολυκατοικίες καλεί τους ενοίκους τους να τις εκκενώσουν λόγω ύπαρξης κοριών.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση που έχει το λογότυπο του υπουργείου Υγείας και του Δήμου Αθηναίων, λέει ότι όποιος δεν συμμορφωθεί θα πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ.

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι η ανακοίνωση αυτή είναι «απολύτως ψευδής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει:

»Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει τους πολίτες ότι, η ανακοίνωση που έχει θυροκολληθεί σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων και αναφέρει ότι, θα πρέπει οι ένοικοι να εκκενώσουν άμεσα την πολυκατοικία για λόγους δημόσιας υγείας, ειδάλλως θα έχουν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, είναι απολύτως ψευδής.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως τις αστυνομικές αρχές, ώστε να πράξουν τα δέοντα. Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί θεσμικό καθήκον της Πολιτείας και δεν επιτρέπεται κανένας να τρομοκρατεί και να παραπληροφορεί τους πολίτες, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις επίσημες αρχές».

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μάλιστα φωτογραφία με την επίμαχη ανακοίνωση:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA