Αναστάτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/10 στην παραλία του Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας 14χρονος από τη Γερμανία κινδύνεψε να πνιγεί στη θάλασσα.
Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστες που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, το οποίο φέρεται να λιποθύμησε μέσα στο νερό.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr η παρέμβασή τους αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς ο έφηβος ανέκτησε τις αισθήσεις του.
Το παιδί, που σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από χρόνιο πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε με τη συνοδεία γιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για περαιτέρω φροντίδα.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.