Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τη μαχαιρωμένη γυναίκα στη Νίκαια, καθώς όπως προκύπτει από την έρευνα και την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε. Αυτό είχε συνέπεια να αφεθεί ελεύθερος ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί ως ο υπαίτιος της επίθεσης.
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν η γυναίκα κάλεσε στην άμεση δράση αναφέροντας πως ο σύντροφός της την μαχαίρωσε στην περιοχή της κοιλιάς. Στο σημείο, επί της οδού Αρτέμιδος, έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ύστερα από έρευνες εντόπισαν τον άνδρα που είχε υποδείξει η γυναίκα και ο οποίος είχε διαφύγει πεζός, και τον συνέλαβαν.
Παράλληλα αποδείχθηκε πως ο 57χρονος είχε συλληφθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 για ενδοοικογενειακή βία, γινόταν κανονικά στο αυτόφωρο, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.
Η γυναίκα από την άλλη φέρεται να αρνήθηκε τόσο το panic button όσο και τη διαμονή σε δομή φιλοξενίας.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.