Ένα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε στο Λιτόχωρο με έναν τουρίστα από τη Σκωτία, τον οποίο αναζητούσαν ως αγνοούμενο στον Όλυμπο, αλλά εκείνος έπινε καφέ.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24, όλα συνέβησαν όταν ο 28χρονος είχε πάει για πεζοπορία στο «βουνό των θεών». Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με την οικογένειά του ήταν στις 28 Ιουνίου. Έτσι ο πατέρας του ειδοποίησε τις ελληνικές αρχές, δηλώνοντας τον γιο του ως αγνοούμενο.
Έτσι στήθηκε επιχείρηση από πυροσβεστική, αστυνομία, τη 2η και την 8η ΕΜΑΚ, με τους διασώστες να αναζητούν τον νεαρό Σκωτσέζο. Μόνο που, όπως αποδείχτηκε, αυτός έπινε αμέριμνος τον καφέ του στην πλατεία του Λιτοχώρου.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.