Ένας 51χρονος ο οποίος βρίσκεται στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου κατοικίας στα Γρεβενά απειλεί να θέσει τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας με διαπραγματευτή από την Κοζάνη που συνομιλεί με τον άνδρα.
Επιπλέον, στο σημείο έχουν σπεύσει και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έχουν τοποθετήσει στο έδαφος ειδικά στρώματα. Επίσης έχει κληθεί και βρίσκεται πλησίον της κατοικίας κι ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
- Ξέχασαν γυναίκα κλειδωμένη στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ - Δεν έχει λάβει ακόμα τα φάρμακα
- Σαρώνουν τη χώρα τα μελτέμια: Δεκαπενταύγουστος με πτώση θερμοκρασίας και red code στη μισή Ελλάδα για πυρκαγιές
- «Γοργόνα level 2» στα Κουφονήσια: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει τα διάφανα νερά
- Παγωμένες μπίρες και άφθονη τυρόπιτα: Ο Μπόρις Τζόνσον ζει ξανά το ελληνικό καλοκαίρι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.