Μενού
γκρεμοσ
Ο γκρεμός όπου έπεσε ο άνδρας | neakriti
  • Α-
  • Α+

Επείγουσα επιχείρηση διάσωσης διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης, για την απομάκρυνση άνδρα που έπεσε σε γκρεμό στη Λοφούπολη, προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όπως ενημερώνει το neakriti, ο άνδρας έπεσε σε βάθος περίπου 200 μέτρων, κοντά στην κατοικία του τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (1/1), υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες. 

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και αστυνομικοί, ενώ κάτοικοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης, ιδιαίτερα ριψοκίνδυνης λόγω του μεγάλου βάθους. 

Βγήκε από τον γκρεμό με τις αισθήσεις του

Ο άνδρας μετά την πτώση διατήρησε τις αισθήσεις του, και επικοινωνούσε με τους διασώστες. Ωστόσο, η επιχείρηση κράτησε αρκετή ώρα, καθώς χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή για την ασφαλή ανάσυρσή του.

Τελικά οι διασώστες ανέσυραν τον άτυχο άνδρα, και το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με το μέσο να αναφέρει ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. 

Το περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...