Άνδρας έπεσε στη θάλασσα από φορτηγό πλοίο σημαίας Νήσων Μάρσαλ στην περιοχή μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό του.
Στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος, υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, ένα ναυαγοσωστικό, ένα ελικόπτερο Super Puma και πέντε παραπλέοντα πλοία, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεων 6-7 Μποφόρ.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.