Ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως φαίνεται, αποφάσισε μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, να αφοσιωθεί στο χόμπι του, το οποίο είναι η μουσική.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παίζει ντραμς και μάλιστα, μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, γνωστοποίησε ότι θα εμφανιστεί στο πανηγύρι της Δεσφίνας στη Φωκίδα την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου (14/7).
Εκεί θα τραγουδήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παίξει ντραμς. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί για τη νέα του απόπειρα, γράφοντας στο Twitter:
«Σας κλείνω ραντεβού στις 14 Αυγούστου στο πανηγύρι της Δεσφίνας. Στο μικρόφωνο ο Χρήστος Μενιδιάτης, στα ντραμς για λίγα τραγούδια ο γράφων. Βοήθειά μου!»
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.