Ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως φαίνεται, αποφάσισε μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, να αφοσιωθεί στο χόμπι του, το οποίο είναι η μουσική.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παίζει ντραμς και μάλιστα, μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, γνωστοποίησε ότι θα εμφανιστεί στο πανηγύρι της Δεσφίνας στη Φωκίδα την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου (14/7).
Εκεί θα τραγουδήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παίξει ντραμς. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί για τη νέα του απόπειρα, γράφοντας στο Twitter:
«Σας κλείνω ραντεβού στις 14 Αυγούστου στο πανηγύρι της Δεσφίνας. Στο μικρόφωνο ο Χρήστος Μενιδιάτης, στα ντραμς για λίγα τραγούδια ο γράφων. Βοήθειά μου!»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.