Τραγική κατάληξη είχε ένας ψαράς, ο οποίος εξαφανίστηκε την Πέμπτη (25/9) ανοιχτά της Άνδρου, ενώ είχε εκδράμει για υποβρύχιο ψάρεμα, καθώς βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του προ ωρών στην περιοχή του Καμπανού, από στελέχη του Λιμενικού, ενώ μεταφέρθηκε με πλοίο στο Λιμάνι Γαυρίου του νησιού, από όπου θα μεταβεί στην κοντινότερη υγειονομική δομή, για εκτίμηση της κατάστασής του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.