Μενού
fotia
Φωτιά | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Νέο μήνυμα από το 112 στάλθηκε πριν λίγη ώρα στους κατοίκους του Σουφλίου, ενώ η μεγάλη φωτιά στο Έβρο καίει ανεξέλεγκτη για 13η νύχτα, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της.

Στο μήνυμα αναφέρεται: «Ενεργοποίηση 112. Σουφλί. Δασική πυρκαγιά 🔥στην περιοχή σας! Παραμείνετε σε ετοιμότητα!! Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, «όπου και να κοιτάξεις βλέπεις κόκκινο φως στο βάθος», καθώς υπάρχουν διάσπαρτα μέτωπα που προακλούν πρόβλημα σε Σουφλί, Δαδιά και Κορνοφωλιά.

Μάλιστα, η αυριανή ημέρα αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς οι άνεμοι αλλάζουν σε βοριάδες, με αποτέλεσμα το πύρινο μέτωπο που καίει σε ορεινή περιοχή να κατέβει προς τα κάτω, με κατεύθυνση κατοικημένες περιοχές.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, στην περιοχή επιχειρεί μεγάλη δύναμη από 585 πυροσβέστες, δυνάμεις του στρατού, της αστυνομίας και εθελοντών.

Η ΕΡΤ μετέδωσε νωρίτερα ότι οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς παρά τις προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης ενώ οι φλόγες πλησίασαν απειλητικά το Σουφλί.

 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA