Συμμορία ανηλίκων λήστεψε το μεσημέρι του Σαββάτου δύο 12χρονους σε δρόμο στο Χαλάνδρι και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, στις 16:30, στη συμβολή Σιδηροκάστρου και Κομοτηνής, οι 12χρονοι επέστρεφαν μετά από βόλτα στο σπίτι τους, όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο ανήλικοι, περίπου 16 ετών.
Στην αρχή, τους ζήτησαν πληροφορίες για το πού βρίσκεται το κατάστημα εστίασης της περιοχή και οι ανυποψίαστοι 12χρονοι τους έδωσαν οδηγίες.
Ληστεία ανηλίκων στο Χαλάνδρι
Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες άρπαξε τους δύο ανήλικους από το χέρι και τους είπε: «Τώρα δεν μπορείτε να πάτε πουθενά. Δώστε μου τα κινητά σας».
Ο ένας ανήλικος του έδωσε κατευθείαν το κινητό του τηλέφωνο αλλά και ακουστικά. Ο δεύτερος φοβήθηκε και παρακάλεσε να τον αφήσουν να φύγει.
Τότε, ο ένας από τους δύο δράστες τον απείλησε ότι θα τον χτυπήσει, με αποτέλεσμα και ο δεύτερος δωδεκάχρονος να παραδώσει το κινητό του.
Στη συνέχεια, τα θύματα της ληστείας κατέθεσαν κατήγγειλαν το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.