Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ένας 17χρονος, μαθητής του ΕΠΑΛ Γκράβας, αφού δύο ανήλικοι συμμαθητές του τον ξυλοκόπησαν άγρια χθες (9/10) τις πρωινές ώρες.
Όπως γνωστοποιεί η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, περί τις 10:20, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στους χώρους του ΕΠΑΛ της Γκράβας. Σε αυτό, ο 17χρονος φέρεται να έγινε θύμα της επίθεσης δύο 16χρονων.
Ειδικότερα, ο ανήλικος δέχθηκε επίθεση από τους άλλους δύο, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν. Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Μετά από αναφορά στις Αρχές, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο, συλλαμβάνοντας τους ανήλικους δράστες, που αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων για να απολογηθούν.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.