Μενού
astinomia
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία άγρια επίθεση έλαβε χώρα σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στα Άνω Λιόσια, όταν ένας 54χρονος σεκιούριτι χτυπήθηκε από ομάδα ληστών, που ήθελαν να κλέψουν χαλκοσωλήνες, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του Mega, ο άνδρας συνεχίζει να δίνει «μάχη» για τη ζωή του ενώ είναι κλινικά νεκρός.

Η ομάδα ληστών τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια καθώς και το κινητό του, ενώ αποχώρησαν από το σημείο με το εταιρικό αυτοκίνητο.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το τζιπ στη συνέχεια εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.

Τι καταγγέλλει ο γιος του

Ο γιος του, μιλώντας για το περιστατικό, κατήγγειλε πως το κτίριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ότι η εταιρεία δεν τον είχαν προμηθεύσει με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο, ώστε να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA