Την έντονη αντίδρασή του έδειξε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, για την επανέναρξη λειτουργίας του κλαμπ στη Βουλιαγμένης που είχε σφραγιστεί στις 31 Οκτωβρίου, μετά το πάρτι που οδήγησε μαθητές στο νοσοκομείο, λόγω δηλητηρίασης από το αλκοόλ που προσέφερε το μαγαζί.
Ο Χάρης Δούκας, αρχικά ενημερώνει για την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Πρωτοδικείου της Αθήνας να ξαναλειτουργήσει προσωρινά το κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που είχε σφραγιστεί την 31η Οκτωβρίου.
Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα
«Μας επιδόθηκε η αδιανόητη δικαστική απόφαση, που επιτρέπει την προσωρινή λειτουργία του καταστήματος στη Λ. Βουλιαγμένης, το οποίο χορηγούσε αλκοόλ σε ανήλικους, με αποτέλεσμα κάποιοι να οδηγηθούν στο Νοσοκομείο», σημειώνει ο κ. Δούκας, τονίζοντας πως το Διοικητικό Πρωτοδικείο επικαλέστηκε μόνο την «οικονομική βλάβη» του επιχειρηματία, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ δεν κληθήκαμε ως Δήμος να εκθέσουμε τα επιχειρήματά μας, όπως είχαμε ζητήσει.
«Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας γι’ αυτή την εξέλιξη. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την επιβολή της νομιμότητας και την προστασία των ανηλίκων», καταλήγει ο Χάρης Δούκας.
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Ο 65χρονος υποστηρίζει ότι μητέρα και γιος αλληλοσκοτώθηκαν
- Ευρώπη: Από σήμερα σε εφαρμογή το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση - Ο δεκάλογος του νέου πλαισίου
- Η προαναγγελθείσα αιματηρή επίθεση της Χρυσής Αυγής στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα
- Μεξικό – Νότια Αφρική 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί για τους οικοδεσπότες του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.