Έσβησε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (01/03) η φωτιά που ξέσπασε σε υγραεροκίνητο αυτοκίνητο στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, 6 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο με 4 οχήματα και πολύ γρήγορα η κατάσταση αντιμετωπίστηκε.
Να σημειωθεί ότι ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.
Αθηνών - Κορίνθου: Είχε διακοπεί η κυκλοφορία
Λίγο νωρίτερα και εξαιτίας του συμβάντος, η κυκλοφορία διεκόπη στο ρεύμα προς την Αθήνα.
Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του κόμβου Κινέτας προς την παλιά Εθνική οδό.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.