Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές στο Αγρίνιο, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (31/3) χτύπησε και δάγκωσε στον λαιμό τη 44χρονη σύντροφό του.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Alpha, η 44χρονη γυναίκα στο Αγρίνιο διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά το συμβάν ενδοοικογενειακής βίας.
Μάλιστα, σήμερα δόθηκε εισαγγελική εντολή να παραμείνει στο νοσοκομείο έως ότου βρεθεί δομή για να τη φιλοξενήσει, ενώ σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι ο 50χρονος στο Αγρίνιο είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα.
- Κάντο όπως τα Τρίκαλα: Πώς η πόλη έγινε «ανοιχτή γκαλερί που ανήκει σε όλους»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.