Μενού
taxi apergia.jpg
Απεργία οδηγών ταξί. | ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί και αγοραίων, που εκφράζουν με αυτόν τρόπο την αντίδρασή τους στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από την Δευτέρα (04/12) και ώρα 5:00 και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας. «Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Απεργία ταξί στην Αθήνα

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, προέκρινε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου με 48ωρη απεργία «εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης».

«Το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο είναι μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας. Είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της», τονίζεται επίσης.

Το ΣΑΤΑ επισημαίνει ότι τα ταξί στην Αθήνα θα κυκλοφορούν κανονικά αύριο Δευτέρα (04/12).

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA