Απίστευτα πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν σήμερα (5/11) στη Σκιάθο από την κακοκαιρία στο νησί.
Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, προέκυψε μεγάλο πρόβλημα με τη μετακίνηση οχημάτων καθώς οι δρόμοι «έγιναν ποτάμια». Οι περιοχές που σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι οι εξής: Βασιλιάς, Αχλαδιές, Κολιός και Πλατανιάς.
Μάλιστα, στο νησί καταγράφηκε και το μεγαλύτερο ύψος βροχής.
Αναλυτικότερα, σήμερα το πρωί (5/11) όπως σημειώνει και το meteo.gr το μεγαλύτερο ύψος βροχής στην Ελλάδα έπεσε έως τις 10:40 στη Σκιάθο.

- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.