Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Πάτρα το πρωί της Πέμπτης (2/11) με παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Πατρών να πλημμυρίζει με λάσπη και πέτρες, με αποτέλεσμα να κλείσει.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οδηγοί παγιδεύτηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστούν.
Ενδεικτικό της σφοδρής βροχόπτωσης στην Πάτρα, είναι το «ποτάμι» που δημιουργήθηκε στις σκάλες του Αγίου Νικολάου, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok. Ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν φαίνεται να ήταν κάποιος στις σκάλες.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.