Μενού
dimotiko sholeio
Σχολική αίθουσα σε δημοτικό | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Μία απίστευτη καταγγελία από την Κρήτη βλέπει τη δημοσιότητα καθώς μία δασκάλα φέρεται να έδεσε 8χρονο μαθητή με χαρτοταινία σε καρέκλα επειδή δεν ήταν φρόνιμος.

Σύμφωνα με το Cretalive , ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου,επισήμανε ότι ενημερώθηκε από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας για το περιστατικό και επικοινώνησε άμεσα, ενώ πριν δεν είχε καμία απολύτως γνώση του συμβάντος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη ωστόσο, όπως είπε, σε επικοινωνία που είχε με τη Διεύθυνση του σχολείου, ενημερώθηκε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο και ότι επρόκειτο για θεατρικό δρώμενο.

Πρόσθεσε δε ότι άμεσα επιλήφθησαν του θέματος οι κοινωνικές υπηρεσίες και ο ψυχολόγος του σχολείου, ενώ είχε ζητηθεί, κατά το παρελθόν, από  τη μητέρα να γίνει μία γενικότερη ενημέρωση, χωρίς αυτό να γίνει πράξη.

Να σημειωθεί πάντως ότι το παιδάκι ανέφερε το περιστατικό τυχαία, στη μητέρα του, περιγράφοντας ότι η δασκάλα του το έδεσε επειδή δεν καθόταν ήσυχο.

Τι καταγγέλλεται

Όπως αναφέρει το cretalive, το περιστατικό έγινε σε δημοτικό του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Το παιδάκι μίλησε για το περιστατικό, μετά από μέρες, στη μητέρα του, τυχαία, και εκείνη ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό.

Η κοινωνική λειτουργός, ακολούθως, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου κι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζήτησε εξηγήσεις από το σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από το σχολείο φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλά επειδή η κοινωνική λειτουργός επέμεινε, εξετάζουν και πάλι το θέμα.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φέρεται να ζήτησε από τη μητέρα να μην προχωρήσει σε καταγγελία και να το αφήσουν στην κοινωνική λειτουργό.

Η δασκάλα μίλησε με την μητέρα τηλεφωνικά και της είπε πως έγινε για μια φορά και δεν θα επαναληφθεί.

Ωστόσο, φέρεται να ανέφερε στη μητέρα ότι το θέμα δεν θα πρέπει να φτάσει στα άκρα και πως η συμπεριφορά του παιδιού πηγάζει από το οικογενειακό περιβάλλον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA