Μενού
diabasi-dromou
Διάβαση πεζών | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το γκρουπ που έχει δημιουργηθεί στο Facebook για τα καθημερινά κακώς κείμενα στους δρόμους και ιδιαίτερα με το παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτων και μηχανών, προσφέρει καθημερινά «διαμαντάκια». Μια φωτογραφία όμως που αλιεύσαμε ξεπερνά κάθε φαντασία, καθώς υποτίθεται στο συγκεκριμένο περιστατικό εμπλέκονται και Υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, οπότε θα περίμενε κανείς να υπάρχει άλλη αντιμετωπίσει.

Η φωτογραφία, λοιπόν, που βρήκαμε στην κλειστή σελίδα «ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!» αποτυπώνει την απόλυτη παράνοια. Βγήκαν τα συνεργεία να βάψουν μια ξεθωριασμένη διάβαση, αλλά πάνω της υπήρχαν δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Θα περίμενε κανείς πως θα ειδοποιούνταν οι αρμόδιες Αρχές για να το απομακρύνουν.

Αμ, δε. Έκαναν κανονικά την εργασία τους και απλώς εκεί που ήταν το αυτοκίνητο δεν έβαψαν ποτέ. Αποτέλεσμα να υπάρχει μία διάβαση η οποία είναι μισοβαμμένη. Αυτό το περιστατικό φέρνει στο μυαλό άλλες περιπτώσεις, ασφαλτοστρώσεων που έχουμε δει το παρελθόν να έχει «πέσει» άσφαλτος σε όλον τον δρόμο με εξαίρεση εκεί που κάποιος είχε αφήσει το αμάξι του δίχως να το μετακινήσει...

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση υπάρχουν εικόνες από τη διαδικασία βαφής από το συνεργείο το βράδυ όπως φυσικά και το αποτέλεσμα...

diabasi
Πηγή; FB/ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA