Μενού
Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.
Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. σε συμβάν | Intime
  • Α-
  • Α+

Επί 12 ώρες έμεινε ένα μωρό 3,5 μηνών στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Action 24 o Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της καταγγέλλουσας.

Ερωτηθείς ο κ. Θεοδωρόπουλος ποιος έδωσε την εντολή να κρατηθεί το μωρό τόσες ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου ανέφερε: «Ο εισαγγελέας ενημερώνεται από την αστυνομία. Αν κωλυσιέργησε ο αξιωματικός να ενημερώσει τον εισαγγελέα είναι λάθος της Αστυνομίας. Δεν πιστεύω ότι ο εισαγγελέας έδωσε μια τέτοια εντολή».

Το παιδί ήταν μαζί με τους δύο γονείς το στο Αστυνομικό Τμήμα για θέματα ενδοοικογενειακής βίας σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της καταγγέλλουσας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...