Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, καθώς ένας νταής επιβάτης γρονθοκόπησε μια γυναίκα οδηγό, με αποτέλεσμα η εργαζόμενη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στη γραμμή 224, όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «Action Τώρα» του Action24 ο Λεωνίδας Σκούλος, μέλος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ.
Ο επιβάτης ανέβηκε στο όχημα και κινήθηκε κατά της οδηγού γρονθοκοπώντας την. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο λεωφορείο υπήρχε μεγάλος συνωστισμός και η οδηγός ζήτησε από τους επιβάτες που ήταν κοντά της να κάνουν λίγο πιο πίσω προκειμένου να έχει ορατότητα από τους καθρέφτες.
Ο νταής επιβάτης εκνευρίστηκε και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Μάλιστα, μέσα στο λεωφορείο υπήρχε και άλλος οδηγός ως επιβάτης, ο οποίος παρενέβη όταν έγινε το επεισόδιο.
Επιβάτες του λεωφορείου έσπευσαν να βοηθήσουν την οδηγό, ενώ ακινητοποίησαν τον άνδρα μέσα στο όχημα μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Η γυναίκα οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Ο επιβάτης συνελήφθη και θα δικαστεί.
- Μαζωνάκης: Τι ισχυρίζονται οι γιατροί για τους ελέγχους του ΙΣΑ - «Μου έλεγαν θα πάθω καρκίνο», καταγγέλλουν ασθενείς
- Ρωγμές στους τοίχους, κτίρια που βυθίζονται: Η πόλη της Ευρώπης που «παραμορφώθηκε» ξαφνικά το καλοκαίρι
- Πένθος για την Όλγα Φαρμάκη: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
- Εκτροχιάστηκε τρένο με 180 επιβάτες στη Γαλλία: Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.