Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Άνω Λαδάδικα, στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας ιδιοκτήτης υγειονομικούς ενδιαφέροντος δεν δίστασε να βάλει τα τραπεζοκαθίσματά του πάνω σε σιντριβάνι.
Όπως υπογράμμισε η δημόσια τηλεόραση για το συμβάν, έχει ενημερωθεί σχετικά ο δήμος της πόλης και έχει επιβάλλει ήδη πρόστιμο στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Μάλιστα, στο περιστατικό στάθηκε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, με σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το θέμα στην όλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη είναι ότι, παρά τις συστάσεις και τα πρόστιμα του ομώνυμου δήμου, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης συνεχίζει να καταπατά δημόσιο χώρο.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.