Νέο περιστατικό βιαιοπραγίας σημειώθηκε στο Παγκράτι το περασμένο Σάββατο (25/4), όπου μία 36χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε.
Όπως αναφέρει η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η γυναίκα επιχειρούσε να παρκάρει και ήρθε σε αντιπαράθεση με ηλικιωμένο για τη θέση. Ωστόσο εκείνη την ώρα διερχόμενος οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος περίμενε να περάσει, αντέδρασε βίαια και άρχισε να βρίζει την οδηγό.
Όταν εκείνη κατέβηκε για να τόν ηρεμήσει, εκείνος την έπιασε από τον γιακά, τήν πέταξε πάνω στο όχημα και άρχισε να τη χτυπάει με μπουνιές, ενώ την έριξε κάτω, με αποτέλεσμα η 36χρονη να υποστεί κάταγμα στο πόδι της.
Περαστικός επενέβη και σταμάτησε τον άνδρα, ο οποίος, μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, το έβαλε στα πόδια και έτρεξε να κρυφτεί σε παρακείμενη πολυκατοικία, όπου παρέμεινε μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν έχει ακόμη συλληφθεί, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί, ενώ η 36χρονη αναμένεται να υποβάλει μήνυση.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.