Μενού
Κρητικός οδηγός πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ξυστά από δημοσιογράφο
Κρητικός οδηγός πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ξυστά από δημοσιογράφο | (Youtube ΚΡΗΤΗ TV)
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που δημοσιογράφος του ΚΡΗΤΗ TV μετέδιδε ζωντανά ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στον προβληματικό και δύσκολο κόμβο στην περιοχή Aϊ Γιάννη Χωστού στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένας οδηγός πέρασε με το 4Χ4 αυτοκίνητό του με ιλιγγιώδη ταχύτητα από δίπλα της.

Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και με εκκωφαντικό θόρυβο περνά ξυστά από τη δημοσιογράφο Γεωργία Μακάκη και τους καλεσμένους της εκπομπής που βρισκόταν στο σημείο, Μενέλαο Καρακωσταντάκη και Χαράλαμπο Νησωτάκη. Οι συντελεστές της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» πάγωσαν, καθώς στο παρά πέντε αποφεύχθηκε πιθανό ατύχημα.

Μάλιστα η δημοσιογράφος περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί καθημερινά, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες βάζοντας σε κίνδυνο τους πεζούς.

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Χωστού καταγράφονται τέτοιες συμπεριφορές, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες κάνοντας ελιγμούς, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Από το σημείο περνούν καθημερινά εκατοντάδες πεζοί, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά που κινούνται από και προς τα σχολεία της περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA