Διαμέρισμα 18 τετραγωνικών μέτρων ενοικιάζεται στην τιμή των 700 ευρώ. Κι όμως δεν είναι πρόκειται για «τρολιά», αλλά για πραγματική αγγελία αναρτημένη στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, πρόκειται για διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, το οποίο μάλιστα έχει ήδη ενοικιαστεί. Είναι στούντιο «με θέα», σε «καλή κατάσταση», στον 4ο όροφο, αλλά χωρίς... ασανσέρ και χωρίς θέρμανση, με ενεργειακή κλάση Δ!
Διαβάστε ακόμη: Διέρρευσαν φωτογραφίες του iPhone 17 - Το νέο «τολμηρό» design
Αντίστοιχα στο Κολωνάκι, γκαρσονιέρα 30 τ.μ. ενοικιάζεται στην τιμή των 900 ευρώ, ενώ στα Κάτω Πετράλωνα για διαμέρισμα 50 τ.μ., κατασκευής 1972, ο ιδιοκτήτης ζητάει ενοίκιο 1.400 ευρώ.
Στο Παλαιό Φάληρο για διαμέρισμα 50 τ.μ ζητούν 1.300 ευρώ και στον Άλιμο για τα ίδια τετραγωνικά ζητούν 1.100 ευρώ.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.