«Ατελείωτο» μποτιλιάρισμα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο, για απροσδιόριστη αιτία, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.
Παράλληλα, πυροσβεστική και αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, αποκλείοντας την κυκλοφορία των οχημάτων για να περιορίσουν τη φωτιά και να οριοθετήσουν τον χώρο, δημιουργώντας σοβαρή συμφόρηση.
Πλάνα του Orange Press Agency αποτυπώνουν την έκταση της καταστροφής, με το παραδομένο στις φλόγες επιβατικό να έχεο κυριολεκτικά λιώσει από την ένταση της φωτιάς.
- Επιστρέφει στη φυλακή ο Γιωτόπουλος: Μεταφέρεται με ταξί, συνοδεία περιπολικών
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.