Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Λυγγερίδη όταν άκουσε ότι θα παραμείνει κρατούμενος.
Ο κατηγορούμενος, ηλικίας 31 ετών, υπέστη κρίση πανικού και χρησιμοποιώντας μια τηλεκάρτα άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια του.
Οι φρουροί στα κρατητήρια τον αντιλήφθηκαν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.