Μενού
vrohi
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ανοιξιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες ωστόσο από την άλλη εβδομάδα αναμένεται νέα κακοκαιρία με αρκετές βροχές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Open ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, το Σάββατο (09/03)με εξαίρεση την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας που θα έχει τοπικές βροχές, δεν αναμένονται φαινόμενα στην υπόλοιπη χώρα.

Από την Κυριακή (10/03) και κυρίως την Δευτέρα (11/03) περιμένουμε τον υδράργυρο να ανέβει στους 20 έως και 24 βαθμούς

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος όμως, από Τρίτη (12/03) έρχεται μία κακοκαιρία από την Ιταλία με αφρικανική σκόνη, βροχές και νοτιάδες ενώ θα πέσει λίγο η θερμοκρασία. 

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας φαίνεται ότι θα είναι ήπιος ο καιρός αλλά με κάποια αστάθεια.

Η πρόγνωση για τον καιρό από τον Μαρουσάκη

«Απομακρύνεται σιγά σιγά προς τα ανατολικά το κύμα κακοκαιρίας που απασχόλησε χτες αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας δίνοντας τοπικά έντονα φαινόμενα κι έτσι το Σαββατοκύριακο ο καιρός σε γενικές γραμμές θα είναι ήπιος με τον υδράργυρο να ανεβαίνει προς τη Δευτέρα ακόμη και κοντά στους 22 με 24 βαθμούς, ενώ από Τρίτη μας έρχεται νέα κακοκαιρία με αρκετές βροχές και σταδιακή υποχώρηση της θερμοκρασίας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA