Μενού
oliber
Ο Όλιβερ | Twitter
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα σχετικά με την φρικιαστική υπόθεση πιθανής κακοποίησης και θανάτου σκύλου στην Αράχωβα. Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών, περιμένουν πλέον τις απαντήσεις από τον πραγματογνώμονα, για να προβούν στις απαιτούμενες, επόμενες ενέργειές του.

Όπως όλα δείχνουν, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την υπόθεση με την κακοποίηση του Όλιβερ, του χάσκι, που βρέθηκε νεκρό. Σε ρεπορτάζ του Mega επισημαίνεται ότι η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τη σορό του σκύλου, εμμένει στην αρχική της θέση.

Συγκεκριμένα, η κτηνίατρος που εξέτασε τον σκύλο, επιμένει στην αρχική της γνωμάτευση ότι υπήρξε εμπλοκή ανθρώπινου παράγοντα και κακοποίηση.

Αράχωβα: Αγωνία για το πόρισμα

Εντός της ημέρας, κατά τις ίδιες πηγές, αναμένεται το πόρισμα της ελληνικής αστυνομίας και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε πως «με τα έως τώρα στοιχεία δεν φέρεται να εμπλέκεται ανθρώπινος παράγοντας», ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία κάνει λόγο για «δαγκωματιές» και επίθεση από «αγέλες σκύλων» στην περιοχή.

Αράχωβα: Βίντεο και μαρτυρίες

Τα έμπειρα στελέχη της ασφάλειας, που έχουν συλλέξει και εξετάσει βίντεο και μαρτυρίες, φαίνεται ότι οδηγούνται πλέον σε οριστικά συμπεράσματα, τα οποία αναμένεται να γνωστοποιήσουν εντός των επόμενων ωρών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA