Μενού
oliber
Ο Όλιβερ που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα | Twitter
  • Α-
  • Α+

Εντός της σημερινής ημέρας ή αύριο θα γίνουν ανακοινώσεις από τις Αρχές όσον αφορά στα αίτια θανάτου του Όλιβερ, του χάσκι που πέθανε λόγω των βαριών τραυμάτων που έφερε στο σώμα του.

Το θέμα του Όλιβερ απασχολεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κρίνεται πως είναι θέμα ωρών να δοθούν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του, όπως προανήγγειλε και ο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε πως «έχουν ήδη έχουν ανέβει (σ.σ. στην Αράχωβα) εδώ και αρκετές μέρες ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού. Έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις από όλους τους περίοικους, έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό και εντός της ημέρας, το πολύ και αύριο, θα υπάρχουν ανακοινώσεις γύρω από αυτή την υπόθεση».

Όλα τα στοιχεία, «εξετάζονται ενδελεχώς» και οι Αρχές, όπως συμπλήρωσε, έχουν «καταλήξει στο ποια είναι η αιτία όπου έχασε τη ζωή του ο συγκεκριμένος σκύλος».

Ερωτώμενος εάν θα «καθαρίσει τ΄όνομα της Αράχωβας», ο υπουργός αρκέστηκε να πει «πιστεύω ότι θα καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας».

Κατά τις πληροφορίες, εξετάζεται και το σενάριο ο σκύλος να μην έπεσε θύμα επίθεσης από άνθρωπο, αλλά από αγέλη σκύλων. 

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημοπούλου, μιλώντας το πρωί στο MEGA, υποστήριξε πως: «Με το μέχρι στιγμής υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, δεν δείχνει άνθρωπο να κινείται γύρω από το σκυλί πριν και μετά από την κακοποίησή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA