Μενού
oliber
Ο Όλιβερ που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα | Twitter
  • Α-
  • Α+

Κακοποίηση του Όλιβερ από άνθρωπο διέγνωσε καθηγητής Κτηνιατρικής, την ώρα που φιλόζωοι πραγματοποίησαν πορεία στην Αράχωβα ζητώντας δικαίωση για το χάσκι.

Σύμφωνα με το Mega, η πρώτη κτηνίατρος που γνωμάτευσε κακοποίηση από άνθρωπο στον άτυχο σκύλο, ζήτησε μέσω αλληλογραφίας την επιστημονική άποψη καθηγητή Κτηνιατρικής, ο οποίος, μελετώντας τις φωτογραφίες, από τα τραύματα του χάσκι, φέρεται να κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα.

«Θα σταθώ στην εκτίμηση των δυο επισυναπτόμενων εικόνων του σκύλου Όλιβερ, οι οποίες παραπέμπουν σε βίαιες (μηχανικές πιθανότερα) κακώσεις. […] Η θέση και φύση αυτών των αλλοιώσεων δεν συνάδουν με τυχαία τραύματα ή ατύχημα», είπε συγκεκριμένα.

Η πλευρά του ιδιοκτήτη του χάσκι έχει σταθεί και σε αυτή τη φωτογραφία, το βράδυ πριν την εξαφάνιση του Όλιβερ, με έναν άνδρα να απεικονίζεται κοντά στον άτυχο σκύλο.

Από την αστυνομία ισχυρίζονται πως, με βάση τα βίντεο και τις μαρτυρίες, δεν φαίνεται να εμπλέκεται άνθρωπος στο θάνατο του χάσκι και πως είναι πιθανό αυτός να προήλθε από την επίθεση αγέλης σκύλων.

Πορεία στην Αράχωβα για τον Όλιβερ

Την ίδια ώρα, φιλόζωοι από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν στην Αράχωβα για να διαμαρτυρηθούν για το βασανιστικό θάνατο του χάσκι, αλλά και για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο δράστης.

«Όχι στην συγκάλυψη» ήταν το σύνθημα της συγκέντρωσης, με τους συμμετέχοντες να κρατούν στα χέρια φωτογραφία του άτυχου Όλιβερ.

Μετά από 20 ημέρες ακόμα δεν έχει χυθεί φως στην υπόθεση. Ακόμα τα αίτια θανάτου του άτυχου σκύλου παραμένουν άγνωστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA