Μενού
oliber
Ο Όλιβερ | Twitter
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία γνωρίζει το όνομά του δράστη που κακοποίησε τον Όλιβερ, το 8χρονο χάσκι στην Αράχωβα, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Μάρθα Πουλτίδου στον Focus FM.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων τόνισε χαρακτηριστικά: «Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες εξ’ όσων γνωρίζουμε εμείς. Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν, εμείς όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα το τραβήξουμε μέχρι το τέρμα».

«Αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του», αποκάλυψε η Μάρθα Πουλτίδου.

«Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”, Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αράχωβα: Καταγγελίες για την υπόθεση Όλιβερ

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, «ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες και πολιτικούς». Επιπλέον, η ίδια υποστήριξε ότι η κακοποίηση του Όλιβερ δεν αποτελεί μια «σεξουαλική διαστροφή», αλλά κάτι άλλο, που θα αποκαλυφθεί όταν συλληφθεί ο δράστης.

«Θα εκπλαγείτε, γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα το σεξουαλικό», σημείωσε.

«Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος», τόνισε χαρακτηριστικά η Μάρθα Πουλτίδου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA