Με εγκαύματα στο νοσοκομείο Ναυπλίου μεταφέρθηκε μια 39χρονη έγκυος, καθώς σύμφωνα με το Mega, τραυματίστηκε μετά από έκρηξη θερμοσίφωνα σε Airbnb της Αργολίδας.
Το απόγευμα Παρασκευής (21/06), η 39χρονη που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ντους.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο θερμοσίφωνας του σπιτιού εξερράγη, με αποτέλεσμα το καυτό νερό να πέσει στο σώμα της εγκύου.
Έκρηξη θερμοσίφωνα: Συναγερμός για την έγκυο
Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της σήμανε συναγερμό στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου μεταφέρθηκε, ωστόσο στο Mega σημειώνεται ότι τα εγκαύματα δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να χρειαστεί νοσηλεία ή διακομιδή στην Αθήνα.
Η εικόνα από την σκεπή του σπιτιού κόβει την ανάσα. Σε αποκλειστικά πλάνα που παρουσίασε το Live News φαίνεται η εκτεταμένη ζημιά που προκλήθηκε από την έκρηξη του θερμοσίφωνα στην κεραμοσκεπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η 39χρονη επισκεπτόταν την Ερμιόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Μάλιστα είχε νοικιάσει αυτό το σπίτι ώστε να περάσει εκεί τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Το ατύχημα με τον θερμοσίφωνα στην Αργολίδα ξύπνησε μνήμες από τον τραγικό θάνατο 24χρονης, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο έπαθε ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του διαμερίσματος της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.