Μενού
Αστυνομία
Περιπολικό της αστυνομίας σε επιχείρηση | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στο Star μίλησε η 32χρονη, που έπεσε θύμα άγριο ξυλοδαρμού και παρ' ολίγον γυναικοκτονίας από τον 34χρονο σύντροφό της στο Άργος, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας τις οποίες βίωσε στα χέρια του.

Η 32χρονη δέχθηκε, όπως καταγγέλλει, επίθεση με σίδερο ατμού, αναφέροντας τα εξής: «Μου είχε βάλει τη λωρίδα του παντελονιού στο λαιμό μου, και δύο φορές μού είπε θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω. Πήρε το σίδερο, που σιδερώνουμε, και μου το κοπάνησε στο πρόσωπό μου».

«Το ψωμί το βούτηξε στο νερό, στη χλωρίνη και μου το έριξε στη μούρη και στη συνέχεια έπλυνε το πρόσωπό μου στη βρύση, για να μην πάθω εγκαύματα» συνέχισε το θύμα του άγριου επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος.

Άργος: Την είχε απειλήσει και στο παρελθόν

Η 32χρονη, συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως και στο παρελθόν την είχε απειλήσει ο 32χρονος σύντροφός της: «Με είχε πάει στον Ισθμό πριν από δύο εβδομάδες και ήθελε να με πετάξει».

«Μου λέει, σήκω προχώρα στο μπάνιο, αυτό το μπάνιο θα το θύμασαι μία ζωή και εκεί θα χύσεις αίμα» συνέχισε για τα όσα έγιναν στο σπίτι στο Άργος.

«Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, ό,τι είχα μέσα στο μπάνιο, χλωρίνη, είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του, δύο μαξιλαροθήκες, τη μία την έβαλε στην τουαλέτα και μου την έβαλε μέσα στο στόμα, μου έβαλε και το δικό μου κεφάλι στην τουαλέτα» περιέγραψε.

«Μετά έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό μου και με έπνιγε και μου είχε βάλει και το μαχαίρι στο λαιμό. Μου τράβαγε τα μαλλιά, με κοπάναγε στον καθρέφτη, μου λέει κοίτα το πρόσωπό σου τώρα, ποιος θα σε πάρει» τόνισε, συγκλονίζοντας για την αγριότητα του περιστατικού.

«Άρχισε πάλι τα ίδια στο αμάξι, ότι της το έκανα για καλό, για να της δώσω ένα μάθημα, για τιμωρία, εγώ την αγαπάω.  Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην πλησιάσει ούτε εμένα, ούτε τα παιδιά μου» κατέληξε για τον 32χρονο στο Άργος, ο οποίος αύριο, Τρίτη (5/3) οδηγείται στον Ανακριτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA