Σε εγρήγορση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/11) στην Αργυρούπολη, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα στην οδό Φειδίου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην Αργυρούπολη, για την κατάσβεση της φωτιάς, έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες που κατάφεραν να σβήσουν το μέτωπο προτού επεκταθεί σε διπλανά αυτοκίνητα και πολυκατοικίες.
Μάλιστα, η δημόσια τηλεόραση εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πυρκαγιάς, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπρησμό.
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
- Γιατί και πώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο – Η «σκληρή» χούντα, η CIA και ο «Αττίλας»
- Τραμπ για Ιράν: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»
- Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν και πέθανε στο νοσοκομείο - Εξετάζεται οπαδικό κίνητρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.