Σε άνδρα ανήκει το πτώμα, που εντοπίστηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, στην Αρκαδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, περίπου 65 ετών, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή πέντε με έξι ώρες πριν βρεθεί στην παραλία Καλλιστώ.
Έφερε εκδορές, που πιθανόν να προκλήθηκαν κατά την προσπάθειά του να κολυμπήσει μέχρι την ακτή. Από τη διενέργεια της νεκροψίας, που θα γίνει στο νοσοκομείο Κορίνθου, θα διαπιστωθούν και τα αίτια του θανάτου του. Την έρευνα διεξάγει το λιμενικό.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.