Έναν «ακάλεστο επισκέπτη» κλήθηκαν να απομακρύνουν σήμερα (6/6) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από πυλωτή πολυκατοικίας μετά από σχετική κλήση που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.
Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, φαίνεται ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κρατάει ένα ερπετό, πιθανότατα φιδόσαυρα, με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να το μπερδεύουν με φίδι.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανάρτησε η ΕΛΑΣ στα social media, φαίνεται ο αστυνομικός να κρατάει στα χέρια του το ερπετό μήκους σχεδόν ενός μέτρου και να εξηγεί στους ιδιοκτήτες τη διαφορά του φιδιού με τη σαύρα.
Ο ίδιος εξηγεί πως το ερπετό είναι σαύρα, ενώ όταν οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν αφού είναι τόσο μεγάλο σε μέγεθος, ο αστυνομικός απαντά: «Η διαφορά της σαύρας από το φίδι, είναι ότι η σαύρα έχει ακουστικό πόρο, δηλαδή μας ακούει, ενώ έχει και βλέφαρα στα μάτια, που τα φίδια δεν έχουν».
Το ερπετό απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς και αφέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.