Μενού
Το Athens Pride
Το Athens Pride στο κέντρο της Αθήνας | Intime
  • Α-
  • Α+

Το ερχόμενο Σάββατο (14/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας», όπως είναι γνωστό το Athens Pride 2025, αφιερωμένο σε όλα τα άτομα που δεν κατάφεραν -και κατάφεραν μεταξύ άλλων- να εκφράσουν ανοιχτά τη σεξουαλικότητά τους, χωρίς να πέφτουν θύματα βίας, στη χειρότερη, δολοφονίας.

Μάλιστα, για το επόμενο Σάββατο ενόψει του Athens Pride 2025, αναμένονται «σκοταδιστικές παρεμβάσεις», καθώς ιερείς ετοιμάζουν αντισυγκεντρώσεις διαμαρτυρόμενοι, μεταξύ άλλων, για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha και της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι ιερείς έχουν βγάλει ανακοίνωση για τα 20 χρόνια σχετικά με το Athens Pride 2025, αναφέροντας πως μαζί με χριστιανικά σωματεία, θα ετοιμάσουν αντισυγκεντρώσεις με πανό και συνθήματα.

Στη σχετική τους ανακοίνωση κάνουν λόγο για «20 χρόνια σοδομισμού και αμαρτίας», κατακεραυνώνοντας παράλληλα τους φορείς οι οποίοι, μεταξύ άλλων, χρηματοδοτούν το Athens Pride 2025.

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...