Μενού
astynomikoi.jpg
Αστυνομικοί. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που περιβάλλεται μέχρι στιγμής από μυστήριο και αναπάντητα ερωτήματα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας μαχαίρωσε γυναίκα και την τραυμάτισε σοβαρά στη συμβολή των οδών Φωκίωνος και Ερμού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει συλληφθεί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά στης αστυνομίας.

Η τραυματίας διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό και σύμφωνα με πληροφορίες, αιμορραγεί, αλλά προς το παρόν η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή.

Η γυναίκα φέρει βαθύ τραύμα στην ωμοπλάτη και δεν μπορεί να μιλήσει. Επιπλέον, προς το παρόν, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν γνωρίζονταν με τον δράστη ή όχι.

Οι πληροφορίες για τον άνδρα που μαχαίρωσε

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής επίθεσης σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στο κέντρο της Αθήνας.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ αναζητούσαν εναγωνίως αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να εξακριβώσουν εάν δράστης και θύμα γνωρίζονταν και αν υπήρξε κάποιο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους ή εάν η γυναίκα περνούσε τυχαία από το σημείο όταν δέχθηκε την επίθεση.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί κάνουν ερωτήσεις στον άνδρα που μαχαίρωσε τη γυναίκα στην Ερμού για να ρίξουν φως στα κίνητρά του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πληροφορίες.

Επίσης, αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει αν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν ή όχι, καθώς έγινε λήψη των δακτυλικών του αποτυπωμάτων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA