Μενού
attiki odos.jpg
Αττική Οδός. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Κλείνουν λόγω εργασιών οι είσοδοι από Λαμία προς Ελευσίνα και από Πειραιά προς Ελευσίνα στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8), όπως πληροφορεί η εταιρεία Αττική Οδός. Οι είσοδοι θα παραμείνουν κλειστές από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 21/11 έως τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης 22/11.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Οδού, η κυκλοφοριακή ρύθμιση πραγματοποιείται λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος.

Αττική Οδός: Η εναλλακτική διαδρομή

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης προς Αεροδρόμιο, να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο της Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης», σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA