Μενού
Αττική Οδός: Η στιγμή που η μπάρα διοδίων χτυπάει παράνομο αναβάτη
Η στιγμή που η μπάρα διοδίων χτυπάει παράνομο αναβάτη στην Αττική Οδό
| Glomex
  • Α-
  • Α+

Οδηγός μηχανής, στην οποία επέβαινε άλλο ένα άτομο, πέρασε τα διόδια στην Αττική Οδό χωρίς να πληρώσει, αλλά καθώς η μπάρα κατέβηκε τον χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Κάμερα από αυτοκίνητο που ήταν πίσω από τα διόδια στην Αττική Οδό κατέγραψε τη σκηνή στην οποία συμμετέχει και άλλη μια μηχανή, ο οδηγός της οποίας κατόρθωσε να περάσει κάτω από την μπάρα, που μόλις είχε… προσγειωθεί στην μπροστινή μοτοσικλέτα.

Στις εικόνες φαίνεται ένα αυτοκίνητο που μόλις έχει περάσει από τα διόδια της Αττικής Οδού και η μπάρα είναι ανοιχτή ακόμα. Πίσω του υπάρχουν δυο μηχανές.

Οι μηχανές ξεκινάνε να προλάβουν την μπάρα πριν πέσει και να περάσουν χωρίς να πληρώσουν διόδια. Η πρώτη μηχανή στην οποία επέβαιναν δυο άτομα, προσπαθεί να περάσει, αλλά η μπάρα των διοδίων της Αττικής Οδού αρχίζει να κατεβαίνει και τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο οδηγός της άλλης μηχανής σκύβει και περνάει κάτω από την μπάρα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA