Μενού
atihima sti lero
Ατύχημα στη Λέρο | Twitter
  • Α-
  • Α+

Ένα σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος είχε νωρίτερα, σήμερα, ένα ζευγάρι μεγιστάνων από την Τουρκία στη Λέρο, με αποτέλεσμα να διακομιστούν άμεσα σε νοσοκομείο της γετιονικής χώρας.

Ο λόγος, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, για τον Τούρκο επιχειρηματία, Αλί Σαμπαντσί και τη σύζυγό του Βουσλάτ Ντογκάν Σαμπαντσί, γόνοι δύο εκ των πλουσιότερων οικογενειών στην Τουρκία. Τραυματίστηκαν την ώρα που βρισκόντουσαν στο νησί για διακοπές, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το σκάφος έπεσε σε βράχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων Demiroren, σημειώνουν ότι το ζευγάρι διακομίστηκε αρχικά εσπευσμένα στην Αλικαρνασσό, και κατόπιν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης την Παρασκευή.

Το προφίλ των επιχειρηματιών

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι στο σκάφος επέβαιναν και τα δύο τους παιδιά, τα οποία σώθηκαν την τελευταία στιγμή καθώς πήδηξαν στη θάλασσα πριν τη σύγκρουση.

Ο Αλί Σαμπαντσί είναι πρόεδρος της Esas Holding και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οικονομικής εταιρείας Pegasus Hava Tasimaciligi AS. Η Βουσλάτ Σαμπαντσί είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Dogan Holdings και κόρη του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Αϊντίν Ντογκάν. 

Τα τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με τη μεταφορά του ζεύγους στην Τουρκία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA